Universitat Rovira i Virgili. La universitat pública de Tarragona



Portada > Treballar a la URV > Convocatòries de Personal Docent i Investigador

Treballar a la URV

Convocatòries de Personal Docent i Investigador



Altres convocatòries

Personal investigador contractat

Codi de convocatòria PI24014

Convocatòria per la contractació d'un/a Investigador/a Ordinari/a, Departament d'Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica

Documentació

ATENCIÓ! s’han detectat errades en la redacció de les bases:

en el punt 2., sobre l’ubicació del lloc de treball a Eurecat, s’afegeix la següent descripció: L'investigador/a tindrà el seu lloc de feina a EURECAT (seu de Tarragona), podent desplaçar-se a la URV, ICIQ o alguna altra de les seus d'EURECAT per realitzar experiments de manera puntual. Previst així en la memòria del projecte.

En el punt 7., sobre la Comissió evaluadora, s’afegeix un membre que actuarà com a assessor extern de l’Eurecat: Aitor Gual.

Bases esmenades el 23/04/2024.

Data límit de presentació de sol·licituds : 07-05-2024

Data de resolució: 19-04-2024

Data de publicació a la Seu electrònica: 22-04-2024 12:42:23

Estat de la convocatòria

Oberta

Els llistats que es publiquen en aquesta pàgina Web, i que contenen dades de caràcter personal, s'ajusten a la legislació actual de protecció de dades i la seva finalitat, d'acord amb el que preveu l'article 58 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, és la de procedir a notificar a cadascun dels aspirants el contingut del procediment selectiu. Aquests llistats no constitueixen font d'accés al públic i no podran ser reproduïts ni en tot ni en part, ni transmesos ni registrats per cap sistema de recuperació d'informació, sense el consentiment dels propis afectats.


Informació